FlyttevaskSom et ledd i å være en totalleverandør innen transport og flyttebransjen har vi knyttet til oss etablerte lokale renholdsbyrå i de fleste storbyene i Norge. Sammen med disse tilbyr vi utvask etter bransjestandard for flyttevask i kombinasjon med flytteoppdraget.

Byråene vi samarbeider med tilbyr en kombinasjon av bransjens beste vask, pris og garanti. Det er viktig for oss når vi påtar oss flere oppdrag i ett å kunne stole på alle ledd i en flytteprosess. Vi forventer like mye av våre samarbeidspartnere som kundene forventer av oss når flyttevask ønskes.

 

Når du bestiller flyttevask gjennom oss får du valget mellom følgende typer vask:

  • Grundig utvask følger «meglerstandarden» som er mer tidkrevende og ofte krever utstyr du gjerne ikke bruker normalt. Denne vasken inkluderer blant annet rensing av sluker, vasking av hvitevarer etc. Les mer om den her: Meglerstandard utvask
  • Normal utvask er mindre tidskrevende en Grundig. Men er allikevel mer omfattende en du gjerne gjør halvårlig. Kan gjerne også kalles en litt mer grundig halvårs vask og er ofte det som trengs før fraflytting/overtakelse.
  • Rask utvask passer gjerne for deg som rengjør grundig ofte. Rask vasking av alle overflater.

Send en forespørsel