FlyttepakkingNår flytting av bolig er et faktum er det mange ting som skal på plass. Hele flytteprosessen skal gjerne planlegges innenfor et vist tidsrom pga overdragelse og overtakelse eller av andre årsaker.

Ryfylke Flyttebyrå tilbyr flyttetjenester fra A-Å hvor den mest vanlige som et supplement er flyttepakking. Vi avtaler tidspunkt og møter opp i boligen å pakker ned klær, servise, bilder, bøker osv. Før vi laster det i bilen og frakter det til den nye boligen.
Eneste du som kunde trenger å tenke på da er når flytter jeg ut og når jeg kan flytte inn. Dette er ofte noe vi klarer å gi en tidsramme på slik at du forlater ditt gamle hjem fullt møblert og flytter inn i ditt nye hjem mens flyttefolkene bærer inn alle møblene og eiendelene dine. Vi er også gjerne behjelpelig med utpakking av det meste. Men det er ofte enklere for kunden å pakke ut og plassere ting underveis.

Når kunder bestiller flyttepakking ifm flyttingen gir vi ofte en pakkepris rabatt som en gest for tilliten men også for å være konkurransedyktige på hele pakken.

Send oss gjerne en forespørsel på kombinert flytting med flyttepakking.

Send en forespørsel